Contactgegevens algemeen

MML havo/vwo                                 MML mavo/havo
Mauritskade 58                                Tweede Oosterparkstraat 33
1092 AD Amsterdam                       1091 HV Amsterdam

 

Telefoon algemeen: 020 - 59 79 300
Website: www.hetmml.nl

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Brinnummer mavo: 16-PS-16

Brinnummer havo/vwo: 16-PS-07


De school is op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur op het algemene telefoonnummer. De schooladministratie is op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 16.00 uur. Een e-mail sturen voor minder dringende zaken kan natuurlijk ook (klik op de naam voor het e-mailadres).

 

Leerlingenadministratie vwo/havo onderbouw MAU (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Farida Wagid-Hosain)

 

Leerlingenadministratie vwo/havo bovenbouw MAU (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

Leerlingenadministratie mavo/havo TOS (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

 

Conciërges Mauritskade (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

Conciërge Tweede Oosterparkstraat (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

 

De L.O.-lessen vinden plaats in:

Sporthal Amstelcampus

Tweede Boerhaavestraat 10

1091 AN Amsterdam

020 - 52 58 077